Mark Rutte belooft vierduizend kilometer asfalt

VVD-voorzitter Mark Rutte staat garant voor vierduizend kilometer asfalt indien hij in een volgend kabinet mee regeert.

Tijdens Het Nationaal File Forum in Bussum kreeg Rutte de handen op elkaar door deze belofte. Ook het ‘eindeloos procederen’ van een vereniging als milieudefensie, wat Rutte als ‘terrorisme’ omschreef, zou spoedig tot het verleden behoren, voorspelde hij. Dat de VVD zelf ook verantwoordelijk is voor de magere mobiliteitresultaten uit het verleden erkende hij weliswaar, maar het ‘voortschrijdend inzicht’ heeft de filebestrijding hoog op de VVD-prioriteitenlijst gezet. De Partij van de Filerijder onder leiding van Profile-topman Luc van Bussel heeft zich bij de VVD aangesloten en is als one issue partij onder de noemer expertise cel bij de politieke partij ondergebracht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mark Rutte belooft vierduizend kilometer asfalt - Automobielmanagement.nl

Mark Rutte belooft vierduizend kilometer asfalt

VVD-voorzitter Mark Rutte staat garant voor vierduizend kilometer asfalt indien hij in een volgend kabinet mee regeert.

Tijdens Het Nationaal File Forum in Bussum kreeg Rutte de handen op elkaar door deze belofte. Ook het ‘eindeloos procederen’ van een vereniging als milieudefensie, wat Rutte als ‘terrorisme’ omschreef, zou spoedig tot het verleden behoren, voorspelde hij. Dat de VVD zelf ook verantwoordelijk is voor de magere mobiliteitresultaten uit het verleden erkende hij weliswaar, maar het ‘voortschrijdend inzicht’ heeft de filebestrijding hoog op de VVD-prioriteitenlijst gezet. De Partij van de Filerijder onder leiding van Profile-topman Luc van Bussel heeft zich bij de VVD aangesloten en is als one issue partij onder de noemer expertise cel bij de politieke partij ondergebracht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding