Stem mee: gaat de kilometerheffing door of niet?

Nu het kabinet demissionair is, is de kilometerheffing vooralsnog op de lange baan geschoven. Betekent dat nu dat we het hele project gevoeglijk kunnen vergeten? Of is het slechts uitstel van executie?

Wat denkt u? Stem mee op de poll van AM en vul de peiling in rechts onderop de de deze homepage van www.automobielmanagement.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Waarom maken we geen gebruik van bestaande mogelijkheden?
We kennen in Nederland al een vrij goed netwerk van traject controle en als we ons niet aan de snelheid houden dan krijgen we daar bericht van. Een paar camera’s erbij en het lijkt mij een fluitje van een euro als we deze trajectcontrole ook zouden gebruiken voor gebieden die we zouden willen ontlasten door daar een soort van kilometerheffing op toe te passen. Als je daar hebt gereden dan krijg je, net als die bekeuring, daar bericht van en kun je dat betalen. De infrastructuur is er al en het incassobureau ook.
We besparen onszelf ongelooflijk veel geld en moeite door het op deze manier te doen. Minder omslachtig, eenvoudig, controleerbaar en geen gedoe met fraude gevoelige kastjes enz. Ik zou zeggen waarom moeilijk doen als het Megelink kan 😉

Geplaatst door: Ardris Megelink op
Stem mee: gaat de kilometerheffing door of niet? - Automobielmanagement.nl

Stem mee: gaat de kilometerheffing door of niet?

Nu het kabinet demissionair is, is de kilometerheffing vooralsnog op de lange baan geschoven. Betekent dat nu dat we het hele project gevoeglijk kunnen vergeten? Of is het slechts uitstel van executie?

Wat denkt u? Stem mee op de poll van AM en vul de peiling in rechts onderop de de deze homepage van www.automobielmanagement.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Waarom maken we geen gebruik van bestaande mogelijkheden?
We kennen in Nederland al een vrij goed netwerk van traject controle en als we ons niet aan de snelheid houden dan krijgen we daar bericht van. Een paar camera’s erbij en het lijkt mij een fluitje van een euro als we deze trajectcontrole ook zouden gebruiken voor gebieden die we zouden willen ontlasten door daar een soort van kilometerheffing op toe te passen. Als je daar hebt gereden dan krijg je, net als die bekeuring, daar bericht van en kun je dat betalen. De infrastructuur is er al en het incassobureau ook.
We besparen onszelf ongelooflijk veel geld en moeite door het op deze manier te doen. Minder omslachtig, eenvoudig, controleerbaar en geen gedoe met fraude gevoelige kastjes enz. Ik zou zeggen waarom moeilijk doen als het Megelink kan 😉

Geplaatst door: Ardris Megelink op