Contract Amsterdam en Peugeot Citroën elektrische auto’s

PSA Peugeot Citroën heeft tijdens de opening van de tentoonstelling Iedereen Elektrisch een contract ondertekend met de Gemeente Amsterdam voor het op de markt zetten van 500 elektrische auto’s in 2011.

Met dit contract laten zowel de Gemeente Amsterdam als PSA Peugeot Citroën zien dat ze een vooraanstaande rol willen spelen op het gebied van stadsmobiliteit. Het jaar 2011 is voor het elektrisch vervoer in Nederland een belangrijk jaar. Het Rijk investeert in Nederland 65 miljoen euro, de Gemeente Amsterdam legt een netwerk van oplaadpunten aan en autofabrikanten brengen in 2011 de eerste volledig elektrische seriegeproduceerde gezinsauto’s op de markt.
De tentoonstelling Iedereen Elektrisch (in Science Center Nemo) laat op aantrekkelijke wijze de technologische innovaties op het gebied van elektrisch vervoer zien en werpt een blik op een duurzame toekomst met elektrische auto’s, smart grids en een eigen duurzame schone energieopwekking.

Tijdens de opening van de tentoonstelling Iedereen Elektrisch heeft de Gemeente Amsterdam met PSA Peugeot Citroën een overeenkomst getekend met als doel te streven naar de ingebruikname van vijfhonderd elektrische voertuigen (zoals de Citroën C-ZERO, Peugeot iOn, Citroën Berlingo Venturi en Peugeot Partner Venturi) in Amsterdam in 2011.

Men wil de ev een ‘volwaardig alternatief’ laten zijn, wat betekent dat zowel de auto’s als het oplaadnetwerk beschikbaar zijn.

 

De Gemeente Amsterdam ondersteunt de aankoop van een elektrische auto. Inclusief subsidies is het mogelijk een C-ZERO / iOn te leasen voor 465 euro per maand en een Citroën Berlingo Venturi / Peugeot Partner Venturi te leasen voor 549 euro per maand op bais van operational lease.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Contract Amsterdam en Peugeot Citroën elektrische auto’s - Automobielmanagement.nl

Contract Amsterdam en Peugeot Citroën elektrische auto’s

PSA Peugeot Citroën heeft tijdens de opening van de tentoonstelling Iedereen Elektrisch een contract ondertekend met de Gemeente Amsterdam voor het op de markt zetten van 500 elektrische auto’s in 2011.

Met dit contract laten zowel de Gemeente Amsterdam als PSA Peugeot Citroën zien dat ze een vooraanstaande rol willen spelen op het gebied van stadsmobiliteit. Het jaar 2011 is voor het elektrisch vervoer in Nederland een belangrijk jaar. Het Rijk investeert in Nederland 65 miljoen euro, de Gemeente Amsterdam legt een netwerk van oplaadpunten aan en autofabrikanten brengen in 2011 de eerste volledig elektrische seriegeproduceerde gezinsauto’s op de markt.
De tentoonstelling Iedereen Elektrisch (in Science Center Nemo) laat op aantrekkelijke wijze de technologische innovaties op het gebied van elektrisch vervoer zien en werpt een blik op een duurzame toekomst met elektrische auto’s, smart grids en een eigen duurzame schone energieopwekking.

Tijdens de opening van de tentoonstelling Iedereen Elektrisch heeft de Gemeente Amsterdam met PSA Peugeot Citroën een overeenkomst getekend met als doel te streven naar de ingebruikname van vijfhonderd elektrische voertuigen (zoals de Citroën C-ZERO, Peugeot iOn, Citroën Berlingo Venturi en Peugeot Partner Venturi) in Amsterdam in 2011.

Men wil de ev een ‘volwaardig alternatief’ laten zijn, wat betekent dat zowel de auto’s als het oplaadnetwerk beschikbaar zijn.

 

De Gemeente Amsterdam ondersteunt de aankoop van een elektrische auto. Inclusief subsidies is het mogelijk een C-ZERO / iOn te leasen voor 465 euro per maand en een Citroën Berlingo Venturi / Peugeot Partner Venturi te leasen voor 549 euro per maand op bais van operational lease.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding