Leonard Lang Erepenning voor Peter Janssen

Het Hoofdbestuur van RAI Vereniging heeft de gouden J. Leonard Lang Erepenning toegekend aan scheidend directeur Peter Janssen.

Hij ontving de penning vanmiddag tijdens een speciale afscheidsbijeenkomst in Amsterdam RAI. De J. Leonard Lang Erepenning wordt binnen RAI Vereniging uitgereikt aan personen met grote verdiensten voor de vereniging en haar leden.

Het Hoofdbestuur spreekt over "de bijzondere verdiensten die Peter Janssen gedurende een periode van tien jaar heeft gehad voor RAI Vereniging, de positie van de vereniging in de samenleving en voor de leden van de vereniging in het bijzonder". Die bijzondere verdiensten spitsen zich toe op het imago van RAI Vereniging en de duurzame mobiliteit. Ook zijn volgens het hoofdbestuur de lobby en effectiviteit van RAI Vereniging onder leiding  van Peter Janssen "duidelijk toegenomen." Als laatste punt werd de kwaliteitsverbetering en de efficiencyslag binnen het secretariaat van RAI Vereniging genoemd.

De erepenning werd voor het eerst uitgereikt aan J.L. Lang (1939). In de afgelopen decennia is de onderscheiding 36 keer uitgereikt in brons, zilver of goud.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Leonard Lang Erepenning voor Peter Janssen - Automobielmanagement.nl

Leonard Lang Erepenning voor Peter Janssen

Het Hoofdbestuur van RAI Vereniging heeft de gouden J. Leonard Lang Erepenning toegekend aan scheidend directeur Peter Janssen.

Hij ontving de penning vanmiddag tijdens een speciale afscheidsbijeenkomst in Amsterdam RAI. De J. Leonard Lang Erepenning wordt binnen RAI Vereniging uitgereikt aan personen met grote verdiensten voor de vereniging en haar leden.

Het Hoofdbestuur spreekt over "de bijzondere verdiensten die Peter Janssen gedurende een periode van tien jaar heeft gehad voor RAI Vereniging, de positie van de vereniging in de samenleving en voor de leden van de vereniging in het bijzonder". Die bijzondere verdiensten spitsen zich toe op het imago van RAI Vereniging en de duurzame mobiliteit. Ook zijn volgens het hoofdbestuur de lobby en effectiviteit van RAI Vereniging onder leiding  van Peter Janssen "duidelijk toegenomen." Als laatste punt werd de kwaliteitsverbetering en de efficiencyslag binnen het secretariaat van RAI Vereniging genoemd.

De erepenning werd voor het eerst uitgereikt aan J.L. Lang (1939). In de afgelopen decennia is de onderscheiding 36 keer uitgereikt in brons, zilver of goud.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding