Deal Belastingdienst en Alwaysbemobile Company

Met een ‘convenant horizontaal toezicht’ spreken The Alwaysbemobile Company en de Belastingdienst wederzijds vertrouwen uit.

De samenwerking moet meer efficiency opleveren en zorgen voor extra zekerheid over de afhandeling van de fiscale verplichtingen. Patrick Ledegang, CFO van The Alwaysbemobile Company: "De overeenkomst biedt ons rechtszekerheid, een snel antwoord op de zaken die wij aan de Belastingdienst voorleggen en geeft partijen met wie wij samenwerken de zekerheid dat wij onze zaken op orde hebben."

Horizontaal toezicht is een nieuwe aanpak van de Belastingdienst, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, begrip en transparantie. Patrick Ledegang: "The Alwaysbemobile Company en de Belastingdienst kunnen in de toekomst als partners optrekken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Wat een onzin,

Geplaatst door: roos op

Wat wordt ik misselijk van die mediageile Luc van Bussel, als er iemand is die niet stabiel is dan hij het wel de laatste maanden. Alleen maar media aandacht en niks afmaken echt triest dat je dit moet publiceren.

Geplaatst door: Schadehersteller op

Blijkbaar heb ik iets gemist. “Horizontaal toezicht is een nieuwe aanpak van de Belastingdienst, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, begrip en transparantie.” Volgens mij moeten ondernemers gewoon belasting afdragen volgens de gestelde regels en binnen een bepaalde termijn. Ik wel in ieder geval. En als ik dat niet doe krijg ik een boete in plaats van een toost met bubbels. Knap hoe je zo’n convenant afsluit. En ik maar denken dat ze het niet leuker konden maken, blijkbaar wel dus!

Geplaatst door: Mark Ketting op

Wat een enorme mand gebakken lucht !! De slechtst denkbare aandacht voor je onderneming om met een glas bubbels in je hand het ” vertrouwen” uit te drukken…….. Laat Nederland alsjeblieft niet lachen..!

Geplaatst door: Ondernemer op
Deal Belastingdienst en Alwaysbemobile Company - Automobielmanagement.nl

Deal Belastingdienst en Alwaysbemobile Company

Met een ‘convenant horizontaal toezicht’ spreken The Alwaysbemobile Company en de Belastingdienst wederzijds vertrouwen uit.

De samenwerking moet meer efficiency opleveren en zorgen voor extra zekerheid over de afhandeling van de fiscale verplichtingen. Patrick Ledegang, CFO van The Alwaysbemobile Company: "De overeenkomst biedt ons rechtszekerheid, een snel antwoord op de zaken die wij aan de Belastingdienst voorleggen en geeft partijen met wie wij samenwerken de zekerheid dat wij onze zaken op orde hebben."

Horizontaal toezicht is een nieuwe aanpak van de Belastingdienst, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, begrip en transparantie. Patrick Ledegang: "The Alwaysbemobile Company en de Belastingdienst kunnen in de toekomst als partners optrekken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Wat een onzin,

Geplaatst door: roos op

Wat wordt ik misselijk van die mediageile Luc van Bussel, als er iemand is die niet stabiel is dan hij het wel de laatste maanden. Alleen maar media aandacht en niks afmaken echt triest dat je dit moet publiceren.

Geplaatst door: Schadehersteller op

Blijkbaar heb ik iets gemist. “Horizontaal toezicht is een nieuwe aanpak van de Belastingdienst, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, begrip en transparantie.” Volgens mij moeten ondernemers gewoon belasting afdragen volgens de gestelde regels en binnen een bepaalde termijn. Ik wel in ieder geval. En als ik dat niet doe krijg ik een boete in plaats van een toost met bubbels. Knap hoe je zo’n convenant afsluit. En ik maar denken dat ze het niet leuker konden maken, blijkbaar wel dus!

Geplaatst door: Mark Ketting op

Wat een enorme mand gebakken lucht !! De slechtst denkbare aandacht voor je onderneming om met een glas bubbels in je hand het ” vertrouwen” uit te drukken…….. Laat Nederland alsjeblieft niet lachen..!

Geplaatst door: Ondernemer op