De advertentie is bekostigd door werknemers, werkgevers, reizigers en mobiliteitsorganisaties, waaronder de ANWB. Ze uiten hun gezamenlijke ongenoegen niet alleen via de Telegraaf maar ook in een brief aan de informateur. Wat hen betreft moet de geplande invoering van de belaste reiskostenvergoeding voor woon- werkverkeer van tafel en moeten werkenden in Nederland daarover snel duidelijkheid  krijgen.

Op basis van de verkiezingsuitslag is er een ruime Kamermeerderheid voor het in stand houden van de onbelaste reiskostenvergoeding. Daarmee kan volgens de partijen een streep worden gezet door het voornemen de reiskostenvergoeding volledig te belasten, zoals opgenomen in het Begrotingsakkoord 2013.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding