Nieuw poll AM: politiek maakt autobranche kapot

‘De Nederlandse politiek maakt de autobranche kapot’ – over die stelling kan worden gestemd op de website van Automobiel Management.

Aanleiding is de recente brandbrief van consumenten- en brancheorganisaties aan het adres van de Tweede Kamer. In hun gezamenlijke schrijven roepen zij de politici op om af te zien van de voorgenomen extra lastenverzwaringen voor de automobilist. Deze maatregelen zullen de toch al in een moeilijke positie verkerende sector nog verder in de problemen brengen, zo stellen de initiatiefnemers.

Bent u het daarmee eens, oneens of weet u het niet? Laat in elk geval horen hoe u erover denkt. Op de vorige AM-poll – ‘de elektrische BMW i3 wordt een succes’ – is door 410 mensen gereageerd. Voor- en tegenstemmers hielden elkaar perfect in evenwicht: 43 om 43 procent. Veertien procent vinkte ‘geen idee’ aan.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Wel een beetje Open deur, deze stelling…

Geplaatst door: Elmer op

Is de autobranche niet al kapot??

Geplaatst door: Frank op
Nieuw poll AM: politiek maakt autobranche kapot - Automobielmanagement.nl

Nieuw poll AM: politiek maakt autobranche kapot

‘De Nederlandse politiek maakt de autobranche kapot’ – over die stelling kan worden gestemd op de website van Automobiel Management.

Aanleiding is de recente brandbrief van consumenten- en brancheorganisaties aan het adres van de Tweede Kamer. In hun gezamenlijke schrijven roepen zij de politici op om af te zien van de voorgenomen extra lastenverzwaringen voor de automobilist. Deze maatregelen zullen de toch al in een moeilijke positie verkerende sector nog verder in de problemen brengen, zo stellen de initiatiefnemers.

Bent u het daarmee eens, oneens of weet u het niet? Laat in elk geval horen hoe u erover denkt. Op de vorige AM-poll – ‘de elektrische BMW i3 wordt een succes’ – is door 410 mensen gereageerd. Voor- en tegenstemmers hielden elkaar perfect in evenwicht: 43 om 43 procent. Veertien procent vinkte ‘geen idee’ aan.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Wel een beetje Open deur, deze stelling…

Geplaatst door: Elmer op

Is de autobranche niet al kapot??

Geplaatst door: Frank op