Weer ruzie Franse minister en bandenfabrikant Titan

De Franse minister voor industrieel herstel Arnaud Montebourg en directeur Maurice Taylor van de Amerikaanse bandenfabrikant Titan zijn het weer eens erg oneens.

Montebourg en Taylor voerden een tijd geleden al een felle – en openbare – briefwisseling over de Goodyear-fabriek in het Noord-Franse Amiens, waarbij de verwijten over en weer vlogen. Nu heeft Montebourg in een interview verklaard dat Titan een overnamebod voor die fabriek op tafel heeft gelegd. En dat ondanks het feit dat Taylor eerder verklaarde dat hij een fabriek met zulke luie Franse medewerkers nooit zou willen hebben. Titan heeft dan ook onmiddellijk ontkend te elfder ure toch nog een poging tot overname te hebben gedaan. Maar de Franse bewindsman blijft bij zijn beweringen en wordt daarin inmiddels gesteund voor de vakbonden. "Ik heb zelf met Taylor gesproken en die heeft daarbij heel aardige dingen gezegd over Frankrijk", stelt Montebourg.

Zie ook: PSA Peugeot Citroën blijft Frans   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Weer ruzie Franse minister en bandenfabrikant Titan - Automobielmanagement.nl

Weer ruzie Franse minister en bandenfabrikant Titan

De Franse minister voor industrieel herstel Arnaud Montebourg en directeur Maurice Taylor van de Amerikaanse bandenfabrikant Titan zijn het weer eens erg oneens.

Montebourg en Taylor voerden een tijd geleden al een felle – en openbare – briefwisseling over de Goodyear-fabriek in het Noord-Franse Amiens, waarbij de verwijten over en weer vlogen. Nu heeft Montebourg in een interview verklaard dat Titan een overnamebod voor die fabriek op tafel heeft gelegd. En dat ondanks het feit dat Taylor eerder verklaarde dat hij een fabriek met zulke luie Franse medewerkers nooit zou willen hebben. Titan heeft dan ook onmiddellijk ontkend te elfder ure toch nog een poging tot overname te hebben gedaan. Maar de Franse bewindsman blijft bij zijn beweringen en wordt daarin inmiddels gesteund voor de vakbonden. "Ik heb zelf met Taylor gesproken en die heeft daarbij heel aardige dingen gezegd over Frankrijk", stelt Montebourg.

Zie ook: PSA Peugeot Citroën blijft Frans   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding