Politie Londen kan supercars in beslag nemen (filmpje)

Chelsea and Kensington, een van de duurste wijken van Londen, heeft zo genoeg van het scheuren met supercars door de drukke straten dat er een speciale maatregel is uitgevaardigd waardoor de politie die auto’s nu ter plaatse in beslag kan nemen.

Politie Londen kan supercars in beslag nemen

Delen van Londen worden ook deze zomer weer ‘geteisterd’ door de Lamborghini’s, dure Range Rovers, Bugattis’en andere supercars van de superrijken – of meestal hun kinderen. Zij rijden met hoge snelheid door de wijk, gooien hun auto overal neer waar het hen uitkomt – parkeerbonnen worden nooit betaald – en overtreden ook op andere manieren alle verkeersregels. Het stadsdeel heeft nu een Public Space Protection Order uitgevaardigd die de politie de bevoegdheid geeft de auto’s bij verkeers-, geluids- of andere overlast te confisceren. Omstanders die het wilde rijgedrag of de acties van de politie filmen kunnen een boete krijgen.

Bekijk onderstaand het filmpje.

Reacties

hetzelfde extreme gedrag als een Peel P50 gaan rijden op de M25 rond Londen. In beide gevallen een auto gebruiken op een plek waar hij niet voor bedoeld is… wat een zielig gedrag….

Geplaatst door: J. Hillemans op
Politie Londen kan supercars in beslag nemen (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Politie Londen kan supercars in beslag nemen (filmpje)

Chelsea and Kensington, een van de duurste wijken van Londen, heeft zo genoeg van het scheuren met supercars door de drukke straten dat er een speciale maatregel is uitgevaardigd waardoor de politie die auto’s nu ter plaatse in beslag kan nemen.

Politie Londen kan supercars in beslag nemen

Delen van Londen worden ook deze zomer weer ‘geteisterd’ door de Lamborghini’s, dure Range Rovers, Bugattis’en andere supercars van de superrijken – of meestal hun kinderen. Zij rijden met hoge snelheid door de wijk, gooien hun auto overal neer waar het hen uitkomt – parkeerbonnen worden nooit betaald – en overtreden ook op andere manieren alle verkeersregels. Het stadsdeel heeft nu een Public Space Protection Order uitgevaardigd die de politie de bevoegdheid geeft de auto’s bij verkeers-, geluids- of andere overlast te confisceren. Omstanders die het wilde rijgedrag of de acties van de politie filmen kunnen een boete krijgen.

Bekijk onderstaand het filmpje.

Reacties

hetzelfde extreme gedrag als een Peel P50 gaan rijden op de M25 rond Londen. In beide gevallen een auto gebruiken op een plek waar hij niet voor bedoeld is… wat een zielig gedrag….

Geplaatst door: J. Hillemans op