Mazda-dealers krijgen Presidents Award

James Muir, vice-president sales en toekomstig president van Mazda Motor Europe, heeft voor de eerste keer in de geschiedenis van Mazda de ‘Presidents Awards’ uitgereikt.

Dertig Mazda-dealers uit zestien landen ontvingen deze onderscheiding voor hun prestaties in 2004 op het gebied van klanttevredenheid en verkoop. Voor Nederland vielen Autobedrijf Winkelhorst Winterswijk en Van den Akker Leeuwarden in de prijzen. De onderscheiden dealers werden beoordeeld op basis van hun verkoop in 2004, zowel in sales als after sales. Een ander criterium was de Mazda Satisfaction Index (MSI), die zich richt op eigenaars van nieuwe Mazda’s. Om in aanmerking te komen voor een Presidents Award moest de dealer hoger scoren dan het landelijk gemiddelde. En uit deze groep werden de uiteindelijke winnaars gekozen.

Mazda-dealers krijgen Presidents Award - Automobielmanagement.nl

Mazda-dealers krijgen Presidents Award

James Muir, vice-president sales en toekomstig president van Mazda Motor Europe, heeft voor de eerste keer in de geschiedenis van Mazda de ‘Presidents Awards’ uitgereikt.

Dertig Mazda-dealers uit zestien landen ontvingen deze onderscheiding voor hun prestaties in 2004 op het gebied van klanttevredenheid en verkoop. Voor Nederland vielen Autobedrijf Winkelhorst Winterswijk en Van den Akker Leeuwarden in de prijzen. De onderscheiden dealers werden beoordeeld op basis van hun verkoop in 2004, zowel in sales als after sales. Een ander criterium was de Mazda Satisfaction Index (MSI), die zich richt op eigenaars van nieuwe Mazda’s. Om in aanmerking te komen voor een Presidents Award moest de dealer hoger scoren dan het landelijk gemiddelde. En uit deze groep werden de uiteindelijke winnaars gekozen.