Elk jaar wisselen 1,8 miljoen tweedehands auto’s van eigenaar en bijna een half miljoen mensen bezochten in de maand april autotrader.nl. AutoTrader zegt uit eigen onderzoek te weten dat driekwart van alle kopers zich eerst oriënteert via internet. De eerste bereikscijfers van de deelnemende sites, waaronder de drie grote occasionsites, zijn nu bekend. De topdrie in ‘absoluut bereik 13+’ in de maand april gaf voor AutoTrader 489 duizend bezoekers, voor AutoTrack 360 duizend en AutoScout 237 duizend. De onafhankelijke Stichting Internetreclame heeft zich als doel gesteld digitale marketing te stimuleren door via continu panelonderzoek inzicht te verschaffen in on-line bereik en profielen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Intomart en Nedstat en het panel bestaat uit vierduizend leden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding