Na deze uitbreiding behoort het dealerbedrijf tot de grotere spelers in Nederland als het gaat om verkoop en onderhoud van Italiaanse personen- en bedrijfsauto’s. Autohuis van Doorn & Top, al actief in Nijkerkerveen, Apeldoorn en Arnhem, opent de vijf nieuwe vestigingen in de plaatsen Almere en Lelystad (vanaf 1 november) en Amersfoort, Hilversum en Huizen (vanaf 1 december). Hiermee is het wegvallen van de vroegere Van Asselt-vestigingen volgens Fiat Auto Nederland en het Italiaanse moederconcern “snel en naar volle tevredenheid” ingevuld. Overigens werd tijdens de perspresentatie vandaag duidelijk dat Van Doorn & Top binnen drie weken nóg een Italiaans merk zal gaan voeren. De naam daarvan wilde men nog niet bekend maken, maar tijdens informele speculaties na afloop was Maserati de meest genoemde optie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding