Op de website kunnen relaties van Brezan informatie vinden over het beursprogramma, waaronder de exposantenlijst en plattegrond, het programma van de dagelijkse productpresentaties en het vaarschema met routebeschrijvingen. Verder bestaat de mogelijkheid om de beurskrant met diverse interessante aanbiedingen én de dagklapper (dag-voordeel aanbieding) te downloaden. Tijdens de beursperiode is dagelijks op de website het meest recente nieuws te lezen over Brevak 2005. Verder kunnen belangstellenden zich er aanmelden voor de digitale Brezan-nieuwsbrief. Bezoekers van de varende huisbeurs kunnen alleen op vertoon van het persoonlijk overhandigde toegangsbewijs aan boord komen. De toegangsbewijzen zullen de komende twee weken overhandigd worden. De capaciteit is ‘beperkt’ tot 550 bezoekers per middag/avond.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding