In totaal passeerden op 22, 23 en 24 november 14.308 mensen de entree, respectievelijk 3579 (dinsdag), 5511 (woensdag) en 5218 (donderdag). Ook het aantal deelnemers (237, dertig meer dan in 2004) was nog nooit zo groot. Vooraf had de organisatie namens de exposanten dertigduizend uitnodigingskaarten verstuurd, tienduizend minder dan in 2004. Verder was dit jaar in Hardenberg het mes gezet in het aantal losse kaarten. Dat desondanks een bezoekersrecord is gevestigd, heeft organisator Hetty Witzand dan ook aangenaam verrast. “De respons op de uitnodigingen is een stuk hoger geweest dan in voorgaande jaren. Hoe dat komt, is ook voor ons nog gissen. Wel hebben we de indruk dat dit keer flink meer bezoekers zijn gekomen uit westelijk Nederland.” Meer hierover in de komende AM, die vrijdag verschijnt

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding