Kandidaten kunnen onder ‘mijn Garage’ inloggen om hun eigen cv actueel te houden. De personeelswerver beschikt daardoor over actuele gegevens van kandidaten, tenminste als zij van de mogelijkheid gebruik maken. Directeur Nekeman van De Garage: "Een cv is een dynamisch document: nieuwe functies, andere wensen, opleidingen afgerond, wijzigende gezinssituaties, verhuizingen en niet te vergeten salarissen. Onze kandidaten kunnen dat nu zeven dagen in de week en 24 uur per dag aanpassen. Daarnaast profiteren ook onze klanten van deze nieuwe service. Want omdat we een actueler kandidatenbestand krijgen, zijn we beter in staat een juiste invulling te geven aan vacatures. " De Garage is een wervings- en selectiebureau voor management, commerciële, administratieve en technische functies in de autobranche.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding