Harry Eskes is als senior communicatieadviseur en teammanager aangetrokken. Hij was voorheen Press & PR Manager bij Amsterdam RAI, PR functionaris bij Mitsubishi en heeft de nodige ervaring opgedaan in de journalistiek. Hiernaast is Fiona de Lange als communicatieadviseur aangesteld. Haar roots in marketing en communicatie zijn breed: van de bouwwereld tot het bankwezen. Mieke Boots is als communicatieadviseur/office manager benoemd. Zij heeft onder andere ervaring opgedaan bij BDO Accountants & Adviseurs en reclamebureau Van Wanten Etcetera. Rinus Leeuwenkamp komt het team versterken als junior adviseur en voor het administratieve reilen en zeilen is Annemieke Nieboer aangenomen. Het team van JansenJager wordt gecompleteerd door Gwen Jansen en Hanneke Bergsma.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding