Het wereldwijde sponsorschap van de Davis Cup maakt deel uit van Kia’s sportmarketingstrategie. Kia positioneert zichzelf als een jong, vriendelijk en sportief merk. Het sponsorschap van de Davis Cup sluit hier perfect op aan, vindt het merk. Kia is tijdens alle Davis Cup wedstrijden, die wereldwijd worden gespeeld, op diverse manieren prominent aanwezig. Zo is het Kia-logo terug te vinden op de boarding aan de zijkanten van het veld. Bovendien zet Kia voor het vervoer van de teams en officials auto's in. Inmiddels vertegenwoordigt Kia meerdere vlakken op sportgebied. Het sponsort ook het FIFA wereldkampioenschap voetbal en het wereldkampioenschap Inline Skating. Kia Nederland is hier twee jaar geleden op ingehaakt met sponsoring en begeleiding van internationale schaatsers en schaatsbonden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding