Deze maand valt bij zevenduizend autobedrijven een oproep op de mat om hun beste technici in te schrijven. Kandidaten kunnen zich tot vrijdag 24 februari 2006 aanmelden. De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door stichting OOMT en uitgevoerd door Innovam. via www.autotechnicusvanhetjaar.nl . De verkiezing staat open voor gebonden en onafhankelijke autobedrijven. Omdat trucktechnici sinds 2005 een eigen verkiezing hebben, is de verkiezing dit jaar voor het eerst exclusief voor autotechnici. Op zaterdag 11 maart vindt de eerste theorieronde plaats bij Innovam in Nieuwegein. De tien kandidaten die deze ronde het best doorstaan, mogen op zaterdag 15 april terugkomen voor de halve finale, die bestaat uit diverse praktijkopdrachten. Uiteindelijk gaan de beste vijf technici door naar de finale, op donderdag 18 mei 2006. Het winnende bedrijf krijgt van de Innovam een opleidingscheque ter waarde van 2.500 euro. De winnaar en finalisten ontvangen prijzen van de sponsors.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding