Recentelijk klonk het virtuele startschot voor de ‘Fiat Sedici contest’. Het is de eerste on-line competitie waarbij je de wereld vanuit de ruimte kunt bekijken. Bedoeling van de game is het traceren van de onder een dikke pak sneeuw verborgen Fiats Sedici. Het spel is een uitvloeisel van de samenwerking tussen Fiat Auto en Google. De wedstrijd laat zich het beste omschrijven als een on-line prijzenjacht waarbij gebruik wordt gemaakt van Google Earth, de krachtige software die je alle uithoeken van de aarde laat ontdekken met behulp van spectaculaire satellietfoto’s. Deelnemers maken gebruik van deze door Google ontwikkelde applicatie in hun zoektocht naar de vier over Turijn en het terrein van de Olympische Winterspelen verstopte Sedici’s. Zelf een gokje wagen? Surf naar www.sedicicontest.it en schrijf je in. De exacte locaties van de verborgen Sedici’s worden op 31 maart aanstaande openbaar gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding