De occasionportal www.autoscout24.nl heeft op 17 februari een Hyundai Santa Fe van 25 duizend euro uitgereikt aan Eric Bijlefeld uit Amsterdam. Dit in het kader van het internetspel ‘Win een auto bij jou in de buurt’. De prijs is overhandigd door Patrice van der Heiden, directeur van AutoScout24. Volgens Van der Heiden (rechts op de foto) deden twee maal zoveel mensen mee dan het aantal dat hij verwacht had. “De reden dat we onder andere dit spel zijn gaan ontwikkelen, is dat AutoScout24 zijn naamsbekendheid wil vergroten, zowel onder de autobedrijven als richting consumenten.” AutoScout24 zegt Europees gezien de grootste occasionportal te zijn met anderhalf miljoen auto’s in tien Europese landen. Er zijn 28 duizend autobedrijven bij AutoScout24 aangesloten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding