Autosoft scant negentig rallyauto’s in anderhalf uur

Alle negentig equipes van de Vechtdal Rally worden op het startpodium digitaal driedimensionaal gescand. Daar staat maximaal één minuut per auto voor.

Na de start, dus in anderhalf uur, zullen alle deelnemende rallyteams via de website www.vechtdalrally.nl driedimensionaal te bewonderen zijn. Wouter Koenderink van Autosoft: “De grote uitdaging van dit project is dat de sportwagens binnen zestig seconden volledig gescand moeten zijn omdat de deelnemers om de minuut starten. De verwachte negentig deelnemers zullen dus binnen anderhalf uur op internet staan. Dat komt overeen met een complete bedrijfsvoorraad van een groot automobielbedrijf die binnen negentig minuten online zou kunnen staan.” Automatiseerder Autosoft heeft zich opgeworpen als hoofdsponsor van de Vechtdal Rally van 16 juni. Tijdens de AutoRAI 2007 heeft Autosoft zijn driedimensionale presentatie Auto360 laten zien. “De hedendaagse consument gebruikt internet meer en meer om zich te oriënteren. Het is dus van belang dat het aanbod van een autobedrijf zo goed mogelijk wordt gepresenteerd als een virtuele showroom. De foto op de stoep is niet meer van deze tijd.” Met behulp van enkele camera’s, aangesloten op een pc met een internetverbinding, wordt de auto driedimensionaal in beeld gebracht voor weergave op internet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autosoft scant negentig rallyauto’s in anderhalf uur - Automobielmanagement.nl

Autosoft scant negentig rallyauto’s in anderhalf uur

Alle negentig equipes van de Vechtdal Rally worden op het startpodium digitaal driedimensionaal gescand. Daar staat maximaal één minuut per auto voor.

Na de start, dus in anderhalf uur, zullen alle deelnemende rallyteams via de website www.vechtdalrally.nl driedimensionaal te bewonderen zijn. Wouter Koenderink van Autosoft: “De grote uitdaging van dit project is dat de sportwagens binnen zestig seconden volledig gescand moeten zijn omdat de deelnemers om de minuut starten. De verwachte negentig deelnemers zullen dus binnen anderhalf uur op internet staan. Dat komt overeen met een complete bedrijfsvoorraad van een groot automobielbedrijf die binnen negentig minuten online zou kunnen staan.” Automatiseerder Autosoft heeft zich opgeworpen als hoofdsponsor van de Vechtdal Rally van 16 juni. Tijdens de AutoRAI 2007 heeft Autosoft zijn driedimensionale presentatie Auto360 laten zien. “De hedendaagse consument gebruikt internet meer en meer om zich te oriënteren. Het is dus van belang dat het aanbod van een autobedrijf zo goed mogelijk wordt gepresenteerd als een virtuele showroom. De foto op de stoep is niet meer van deze tijd.” Met behulp van enkele camera’s, aangesloten op een pc met een internetverbinding, wordt de auto driedimensionaal in beeld gebracht voor weergave op internet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding