Gratis taxeren en verkopen

Particulieren en bedrijven kunnen hun auto gratis laten taxeren en verkopen met Dealerdirect

Particulieren en bedrijven voeren de gegevens van hun auto op de website ikwilvanmijnautoaf.nl om zo te kijken wat de actuele waarde van de auto is. De klant heeft daar ook de mogelijkheid direct tot verkoop over te gaan aan een Bovag autobedrijf. "Dat de site aan een zekere behoefte voldoet, is te zien aan het feit dat er nu al meer dan duizend taxaties zijn uitgevoerd en ook daadwerkelijk verkopen zijn gerealiseerd," concludeert Thomas Leurink van Dealerdirect. “Er zijn steeds meer mensen die bijvoorbeeld via Marktplaats of een autoveiling of rechtstreeks van een leasemaatschappij een andere auto kopen. Dan kunnen ze niet hun eigen auto inruilen. In dat geval kunnen wij de mensen uit de brand helpen. We bieden niet alleen op de auto’s om een taxatiebedrag te bepalen maar op het moment dat men akkoord gaat met de bieding dan zullen onze Dealerdirect-partners de auto ook direct inkopen voor dat bedrag.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Gratis taxeren en verkopen - Automobielmanagement.nl

Gratis taxeren en verkopen

Particulieren en bedrijven kunnen hun auto gratis laten taxeren en verkopen met Dealerdirect

Particulieren en bedrijven voeren de gegevens van hun auto op de website ikwilvanmijnautoaf.nl om zo te kijken wat de actuele waarde van de auto is. De klant heeft daar ook de mogelijkheid direct tot verkoop over te gaan aan een Bovag autobedrijf. "Dat de site aan een zekere behoefte voldoet, is te zien aan het feit dat er nu al meer dan duizend taxaties zijn uitgevoerd en ook daadwerkelijk verkopen zijn gerealiseerd," concludeert Thomas Leurink van Dealerdirect. “Er zijn steeds meer mensen die bijvoorbeeld via Marktplaats of een autoveiling of rechtstreeks van een leasemaatschappij een andere auto kopen. Dan kunnen ze niet hun eigen auto inruilen. In dat geval kunnen wij de mensen uit de brand helpen. We bieden niet alleen op de auto’s om een taxatiebedrag te bepalen maar op het moment dat men akkoord gaat met de bieding dan zullen onze Dealerdirect-partners de auto ook direct inkopen voor dat bedrag.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding