Automotions op overnamepad

Auto Mondo in Roosendaal is overgenomen door de Automotions Groep.

Met deze versterking breidt de Automotions Groep haar Fiat-activiteiten flink uit. Auto Mondo, goed voor zo’n 130 nieuwe Fiat’s en zo’n driehonderd gebruikte auto’s per jaar, is inclusief het personeelsbestand overgenomen. Auto Mondo zal zelfstandig blijven opereren maar achter de schermen gebruikmaken van de professionele organisatie van de Automotions Groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Automotions op overnamepad - Automobielmanagement.nl

Automotions op overnamepad

Auto Mondo in Roosendaal is overgenomen door de Automotions Groep.

Met deze versterking breidt de Automotions Groep haar Fiat-activiteiten flink uit. Auto Mondo, goed voor zo’n 130 nieuwe Fiat’s en zo’n driehonderd gebruikte auto’s per jaar, is inclusief het personeelsbestand overgenomen. Auto Mondo zal zelfstandig blijven opereren maar achter de schermen gebruikmaken van de professionele organisatie van de Automotions Groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding