Mitsubishi lanceert mijnmitsubishi.nl

Met onder meer een postmailing naar 88 duizend klanten kondigt Mitsubishi de lancering aan van de website mijnmitsubishi.nl.

Met deze website wil Mitsubishi inspelen op de eerder dit jaar weggevallen RDC-persoonsgegevens. De nieuwe online omgeving biedt Mitsubishi-klanten de mogelijkheid zich te registeren en hun persoons- en autogegevens te controleren en/of aan te vullen. Bovendien bevat de site diverse acties, aanbiedingen en tips. Geregistreerden kunnen vanuit hun persoonlijke online omgeving brochures en proefritten aanvragen en zijn door deelname verzekerd van onder meer APK-herinneringsberichten. Voor het inrichten van de website heeft Mitsubishi Motor Sales Nederland Copernica Marketing Software ingehuurd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mitsubishi lanceert mijnmitsubishi.nl - Automobielmanagement.nl

Mitsubishi lanceert mijnmitsubishi.nl

Met onder meer een postmailing naar 88 duizend klanten kondigt Mitsubishi de lancering aan van de website mijnmitsubishi.nl.

Met deze website wil Mitsubishi inspelen op de eerder dit jaar weggevallen RDC-persoonsgegevens. De nieuwe online omgeving biedt Mitsubishi-klanten de mogelijkheid zich te registeren en hun persoons- en autogegevens te controleren en/of aan te vullen. Bovendien bevat de site diverse acties, aanbiedingen en tips. Geregistreerden kunnen vanuit hun persoonlijke online omgeving brochures en proefritten aanvragen en zijn door deelname verzekerd van onder meer APK-herinneringsberichten. Voor het inrichten van de website heeft Mitsubishi Motor Sales Nederland Copernica Marketing Software ingehuurd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding