Sator Holding sponsort rallyteam HTS Autotechniek

Vanaf deze maand is Sator Holding de hoofdsponsor van het rallyteam van de HTS Autotechniek in Arnhem.

Het team wordt gerund door studenten voor wie auto’s en alles daaromheen een passie is. Daarnaast gaan de studenten zich inzetten om medestudenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen enthousiast en bekend te maken met Sator Holding. De organisatie heeft haar deuren geopend voor nieuw jong talent. Sator Holding neemt minimaal een jaar lang de sponsoring op zich. Na het eerste jaar volgt een evaluatie van de resultaten en bestaat de mogelijkheid om voor twee jaar bij te tekenen. Het HTS-Autotechniek Rally Team (HART) doet met een geprepareerde Ford Puma Super 1600 mee aan het Nederlands Nationaal Rally Sprint Kampioenschap (NSK). Dat zijn zeven rallysprints in één jaar. Daarnaast wil het team één grote rally per jaar rijden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Sator Holding sponsort rallyteam HTS Autotechniek - Automobielmanagement.nl

Sator Holding sponsort rallyteam HTS Autotechniek

Vanaf deze maand is Sator Holding de hoofdsponsor van het rallyteam van de HTS Autotechniek in Arnhem.

Het team wordt gerund door studenten voor wie auto’s en alles daaromheen een passie is. Daarnaast gaan de studenten zich inzetten om medestudenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen enthousiast en bekend te maken met Sator Holding. De organisatie heeft haar deuren geopend voor nieuw jong talent. Sator Holding neemt minimaal een jaar lang de sponsoring op zich. Na het eerste jaar volgt een evaluatie van de resultaten en bestaat de mogelijkheid om voor twee jaar bij te tekenen. Het HTS-Autotechniek Rally Team (HART) doet met een geprepareerde Ford Puma Super 1600 mee aan het Nederlands Nationaal Rally Sprint Kampioenschap (NSK). Dat zijn zeven rallysprints in één jaar. Daarnaast wil het team één grote rally per jaar rijden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding