Spyker gaat elektronica in

Spyker gaat zijn naam lenen aan allerlei elektronicaproducten.

Dat meldt Zibb. nl. De sportautofabrikant is de laatste tijd erg vaak negatief in het nieuws. Dit zou positief nieuws zijn: Spyker verleent in navolging van merken als Porsche en Ferrari zijn naam uit aan elektronicaproducten. De merchandising is natuurlijk een bron van inkomsten voor de veelgeplaagde sportwagenbouwer. Onder de naam ‘Connect4Spyker’ (www.connect4spyker.com) biedt men de waar aan. In het aanbod zijn drie telefoons, drie MP3-spelers, twee draagbare videospelers en twee USB-geheugensticks. Zoals valt te verwachten hebben de artikelen, naast Spyker-designkenmerken als omhulsels van geborsteld aluminium en Spyker-inscripties, ook Spyker-prijzen: de videospeler gaat de deur uit voor 249 euro, een telefoon moet 299 euro opbrengen. De twee geheugensticks zijn echter een koopje: ze hebben 2 GB geheugen maar kosten maar 49 euro, aldus Zibb.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Spyker gaat elektronica in - Automobielmanagement.nl

Spyker gaat elektronica in

Spyker gaat zijn naam lenen aan allerlei elektronicaproducten.

Dat meldt Zibb. nl. De sportautofabrikant is de laatste tijd erg vaak negatief in het nieuws. Dit zou positief nieuws zijn: Spyker verleent in navolging van merken als Porsche en Ferrari zijn naam uit aan elektronicaproducten. De merchandising is natuurlijk een bron van inkomsten voor de veelgeplaagde sportwagenbouwer. Onder de naam ‘Connect4Spyker’ (www.connect4spyker.com) biedt men de waar aan. In het aanbod zijn drie telefoons, drie MP3-spelers, twee draagbare videospelers en twee USB-geheugensticks. Zoals valt te verwachten hebben de artikelen, naast Spyker-designkenmerken als omhulsels van geborsteld aluminium en Spyker-inscripties, ook Spyker-prijzen: de videospeler gaat de deur uit voor 249 euro, een telefoon moet 299 euro opbrengen. De twee geheugensticks zijn echter een koopje: ze hebben 2 GB geheugen maar kosten maar 49 euro, aldus Zibb.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding