Een euro per liter slaat aan

Kroymans Alkmaar (Saab en Alfa) zegt met de actie ‘een euro per liter’ veel extra klanten te hebben geworven.

Het aantal mensen dat wekelijks in de showroom komt, is met 35 procent gestegen, het aantal proefritten zou zijn verdubbeld. De extra aandacht is volgens merkdealer toe te schrijven aan zijn tankactie. Op de eerste dag van de actie werden al acht auto’s meer verkocht dan normaal. Op 6 oktober heropende Kroymans Alkmaar in Uitgeest haar deuren. Vanaf dat moment biedt het bedrijf autokopers met ingang van 1 januari 2008 een jaar lang tanken aan voor slechts een euro per liter benzine als ze nog dit jaar een occasion kopen. Hiertoe krijgen de kopers een speciale tankpas. Kroymans Alkmaar is een onderdeel van de Kroymans Retail Group, welke verantwoordelijk is voor alle retailactiviteiten van Kroymans Corporation. Kroymans Retail Group heeft in Nederland 29 dealerbedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Een euro per liter slaat aan - Automobielmanagement.nl

Een euro per liter slaat aan

Kroymans Alkmaar (Saab en Alfa) zegt met de actie ‘een euro per liter’ veel extra klanten te hebben geworven.

Het aantal mensen dat wekelijks in de showroom komt, is met 35 procent gestegen, het aantal proefritten zou zijn verdubbeld. De extra aandacht is volgens merkdealer toe te schrijven aan zijn tankactie. Op de eerste dag van de actie werden al acht auto’s meer verkocht dan normaal. Op 6 oktober heropende Kroymans Alkmaar in Uitgeest haar deuren. Vanaf dat moment biedt het bedrijf autokopers met ingang van 1 januari 2008 een jaar lang tanken aan voor slechts een euro per liter benzine als ze nog dit jaar een occasion kopen. Hiertoe krijgen de kopers een speciale tankpas. Kroymans Alkmaar is een onderdeel van de Kroymans Retail Group, welke verantwoordelijk is voor alle retailactiviteiten van Kroymans Corporation. Kroymans Retail Group heeft in Nederland 29 dealerbedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding