Nieuwe Europese verkoopsite voor bedrijfsvoertuigen

De verkoopsite Transport Trader, een initiatief van European Auto Trader, krijgt een Europees vervolg.

Op de vakbeurs Transpotec in Milaan wordt de internationale website ww.transporttrader.com gelanceerd. Het is het nieuwe Europese platform voor kopers en verkopers van trucks, trailers, bussen, bestelauto’s en agrarische voertuigen. Op www.transporttrader.com kunnen kopers en verkopers uit heel Europa in hun eigen taal transportvoertuigen uit heel Europa zoeken en vinden. De site is beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Spaans en binnenkort ook in het Pools en Russisch. Het aanbod is compleet, claimt Transport Trader, en omvat ‘alle denkbare’ transportmiddelen, van trucks, trailers en aanhangers tot bestelauto’s, bussen en agrarische voertuigen en machines. Met de zoekmachine is ieder voertuig snel te vinden. Ook verkopen is heel gemakkelijk dankzij de gebruiksvriendelijke online invoer- en beheermodule op de site. Het aanbod bedraagt inmiddels meer dan tienduizend voertuigen en dit aantal zal in de maanden na de lancering snel verder groeien. Transport Trader is al een aantal jaren actief in Groot-Brittannië en Nederland. De website www.transporttrader.nl, opgericht in 2005, trekt maandelijks ruimzestigduizend unieke bezoekers die meer dan driehonderdduizend zoekopdrachten plaatsen. “Ook in Groot-Brittannië is de site een groot succes”, zegt Paul Wessels, algemeen directeur van Auto Trader. “Omdat de bedrijfsautomarkt een sterk internationaal karakter heeft, komen we nu met een Europees verkoopplatform waar iedereen snel en eenvoudig bedrijfsvoertuigen kan kopen en verkopen.” Auto Trader is internationaal bijna dertig jaar actief in de occasionmedia. European Auto Trader BV is een volle dochter van de Trader Media Group uit Engeland, op zijn beurt weer eigendom van de Guardian Media Group. Het bedrijf startte in 1992 in Nederland met het magazine Auto Trader en heeft nu vier titels (Auto Trader, Transport Trader, Classic Trader en Motor Trader) en www.autotrader.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe Europese verkoopsite voor bedrijfsvoertuigen - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Europese verkoopsite voor bedrijfsvoertuigen

De verkoopsite Transport Trader, een initiatief van European Auto Trader, krijgt een Europees vervolg.

Op de vakbeurs Transpotec in Milaan wordt de internationale website ww.transporttrader.com gelanceerd. Het is het nieuwe Europese platform voor kopers en verkopers van trucks, trailers, bussen, bestelauto’s en agrarische voertuigen. Op www.transporttrader.com kunnen kopers en verkopers uit heel Europa in hun eigen taal transportvoertuigen uit heel Europa zoeken en vinden. De site is beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Spaans en binnenkort ook in het Pools en Russisch. Het aanbod is compleet, claimt Transport Trader, en omvat ‘alle denkbare’ transportmiddelen, van trucks, trailers en aanhangers tot bestelauto’s, bussen en agrarische voertuigen en machines. Met de zoekmachine is ieder voertuig snel te vinden. Ook verkopen is heel gemakkelijk dankzij de gebruiksvriendelijke online invoer- en beheermodule op de site. Het aanbod bedraagt inmiddels meer dan tienduizend voertuigen en dit aantal zal in de maanden na de lancering snel verder groeien. Transport Trader is al een aantal jaren actief in Groot-Brittannië en Nederland. De website www.transporttrader.nl, opgericht in 2005, trekt maandelijks ruimzestigduizend unieke bezoekers die meer dan driehonderdduizend zoekopdrachten plaatsen. “Ook in Groot-Brittannië is de site een groot succes”, zegt Paul Wessels, algemeen directeur van Auto Trader. “Omdat de bedrijfsautomarkt een sterk internationaal karakter heeft, komen we nu met een Europees verkoopplatform waar iedereen snel en eenvoudig bedrijfsvoertuigen kan kopen en verkopen.” Auto Trader is internationaal bijna dertig jaar actief in de occasionmedia. European Auto Trader BV is een volle dochter van de Trader Media Group uit Engeland, op zijn beurt weer eigendom van de Guardian Media Group. Het bedrijf startte in 1992 in Nederland met het magazine Auto Trader en heeft nu vier titels (Auto Trader, Transport Trader, Classic Trader en Motor Trader) en www.autotrader.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding