Faculteit Techniek HAN viert dubbel jubileum met symposium

Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van de HTS Arnhem en het 65-jarig bestaan van de HTS Autotechniek organiseert de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) op dinsdag 6 november een symposium.

Het symposium kreeg de naam ‘Kansrijke Tijden’ met als thema: De rol van (hbo)-Techniek in de kenniseconomie van 2010. Het symposium wordt gehouden in de aula van de Faculteit Techniek op de HAN-campus in Arnhem en duurt van 12.00 tot 18.00 uur. Het bestaat uit een plenair gedeelte en een deel waarin workshops worden verzorgd. In het plenaire deel van het symposium spreken prof. dr. ing. F.J.H. Mertens, hoogleraar Toezicht bij de TU Delft, drs. M.J.G. Bormans, lid van het College van Bestuur van de HAN en drs. F. Nauta, lector Innovatie van de HAN over de voorwaarden voor een succesvolle kenniseconomie en de rol die het techniekonderwijs hierin speelt. Het tweede deel van het programma is meer praktijkgericht. Tijdens negen workshops worden voorbeelden gegeven van ontwikkelingen waarbij innovatief onderzoek centraal staat. De workshops worden verzorgd door negen lectoraten van de HAN, actief op de gebieden: Telecommunicatie Netwerken, Mobiliteitstechnologie, Voertuigmechatronica, Experimentele akoestiek, Industriële veiligheid, Molecular Life Sciences, Data Architectures, Logistiek en Allianties, Human Communication Development en Total Quality Management. Meer informatie over dit symposium en het programma, zie: www.techniek.han.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Faculteit Techniek HAN viert dubbel jubileum met symposium - Automobielmanagement.nl

Faculteit Techniek HAN viert dubbel jubileum met symposium

Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van de HTS Arnhem en het 65-jarig bestaan van de HTS Autotechniek organiseert de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) op dinsdag 6 november een symposium.

Het symposium kreeg de naam ‘Kansrijke Tijden’ met als thema: De rol van (hbo)-Techniek in de kenniseconomie van 2010. Het symposium wordt gehouden in de aula van de Faculteit Techniek op de HAN-campus in Arnhem en duurt van 12.00 tot 18.00 uur. Het bestaat uit een plenair gedeelte en een deel waarin workshops worden verzorgd. In het plenaire deel van het symposium spreken prof. dr. ing. F.J.H. Mertens, hoogleraar Toezicht bij de TU Delft, drs. M.J.G. Bormans, lid van het College van Bestuur van de HAN en drs. F. Nauta, lector Innovatie van de HAN over de voorwaarden voor een succesvolle kenniseconomie en de rol die het techniekonderwijs hierin speelt. Het tweede deel van het programma is meer praktijkgericht. Tijdens negen workshops worden voorbeelden gegeven van ontwikkelingen waarbij innovatief onderzoek centraal staat. De workshops worden verzorgd door negen lectoraten van de HAN, actief op de gebieden: Telecommunicatie Netwerken, Mobiliteitstechnologie, Voertuigmechatronica, Experimentele akoestiek, Industriële veiligheid, Molecular Life Sciences, Data Architectures, Logistiek en Allianties, Human Communication Development en Total Quality Management. Meer informatie over dit symposium en het programma, zie: www.techniek.han.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding