Dik betalen voor fabrieksbezichtiging Donkervoort

Donkervoort gaat Ferrarietje spelen met de ‘Donkervoort Factory Experience’. Dat is de fabriek bekijken voor 97,50 euro per persoon.

Tijdens het exclusieve bezoek aan de fabriek van Donkervoort in Lelystad krijgt de bezoeker uitgebreide uitleg over de productie. Het is één-op-éénreclame, die echt exclusief moet blijven gezien het fikse bedrag dat prospects moeten betalen voor deze Donkervoort-reclame. Een groep van maximaal dertig personen mag 27 en 28 december vanaf 14.00 uur de showroom in, waarna na de koffie of thee en een presentatie de rondleiding begint. ‘Er wordt uitgelegd hoe het chassis wordt gelast, hoe de body wordt geklopt uit aluminium, hoe alle composietmaterialen worden gemaakt en hoe de complete auto wordt opgebouwd naar wens van de klant’, aldus Donkervoort Events. Oude modellen zijn te bewonderen maar ook de nieuwe coupé D8 GT. De fabriek is normaliter niet voor publiek toegankelijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dik betalen voor fabrieksbezichtiging Donkervoort - Automobielmanagement.nl

Dik betalen voor fabrieksbezichtiging Donkervoort

Donkervoort gaat Ferrarietje spelen met de ‘Donkervoort Factory Experience’. Dat is de fabriek bekijken voor 97,50 euro per persoon.

Tijdens het exclusieve bezoek aan de fabriek van Donkervoort in Lelystad krijgt de bezoeker uitgebreide uitleg over de productie. Het is één-op-éénreclame, die echt exclusief moet blijven gezien het fikse bedrag dat prospects moeten betalen voor deze Donkervoort-reclame. Een groep van maximaal dertig personen mag 27 en 28 december vanaf 14.00 uur de showroom in, waarna na de koffie of thee en een presentatie de rondleiding begint. ‘Er wordt uitgelegd hoe het chassis wordt gelast, hoe de body wordt geklopt uit aluminium, hoe alle composietmaterialen worden gemaakt en hoe de complete auto wordt opgebouwd naar wens van de klant’, aldus Donkervoort Events. Oude modellen zijn te bewonderen maar ook de nieuwe coupé D8 GT. De fabriek is normaliter niet voor publiek toegankelijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding