Hierdoor kunnen klanten via de eigen website online een APK-afspraak inplannen of onderhoudsbeurt boeken. Ook is het netwerk van 37 CarXpert vestigingen te vinden via bijvoorbeeld www.garageselect.nl , www.autotrader.nl en www.marktplaats.nl. CarXpert ziet de rol van internet voor de werkplaatsbezetting steeds groter worden, zegt manager Taco Sprenger. "‘Het is belangrijk om potentiële klanten via internet op een professionele manier te faciliteren. Wij merken dat de garagebedrijven steeds vaker hulp vragen bij internetacties. De komende jaren zal internet voor CarXpert een belangrijk speerpunt zijn." Volgens Jeroen van der Schenk, directeur van Garageselect.nl, verloopt de samenwerking voorspoedig. "De eerste reserveringen komen al binnen. Daarnaast hebben we het platform van Garageselect.nl nu ook ingezet om de wintercampagne van CarXpert en Varta met 1800 radiospotjes online te faciliteren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding