Twee managers voor autobusiness bij Amaryllis

Telemarketingbedrijf Amaryllis gaat zijn dienstverlening richting de autobranche uitbreiden.

Daartoe is de staf van de telemarketingorganisatie uitgebreid met Dirk Jan Hildebrand en Frans in ’t Veld. Hildebrand heeft de functie van Manager Automotive aanvaard. In ’t Veld is benoemd tot Senior Begeleider Dealerprojecten. Amaryllis doet telefonische marktbewerking, niet in de laatste plaats voor de autobranche. De dienstverlening van het bedrijf wordt nu verder uitgebreid, reden waarom de divisie Automotive is versterkt. Zowel Hildebrand als In ’t Veld heeft een uitgebreide ervaring in de autobranche. Dirk Jan Hildebrand (36) werkte ruim twaalf jaar bij multimerk- en outlet dealerorganisaties en was actief in sales-, brand-, marketing- en vestigingsmanagement. Frans in ’t Veld (60) deed bij Door trainingen ervaring op als trainer en begeleider en was zelfstandig consultant voor onder meer KPMG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Twee managers voor autobusiness bij Amaryllis - Automobielmanagement.nl

Twee managers voor autobusiness bij Amaryllis

Telemarketingbedrijf Amaryllis gaat zijn dienstverlening richting de autobranche uitbreiden.

Daartoe is de staf van de telemarketingorganisatie uitgebreid met Dirk Jan Hildebrand en Frans in ’t Veld. Hildebrand heeft de functie van Manager Automotive aanvaard. In ’t Veld is benoemd tot Senior Begeleider Dealerprojecten. Amaryllis doet telefonische marktbewerking, niet in de laatste plaats voor de autobranche. De dienstverlening van het bedrijf wordt nu verder uitgebreid, reden waarom de divisie Automotive is versterkt. Zowel Hildebrand als In ’t Veld heeft een uitgebreide ervaring in de autobranche. Dirk Jan Hildebrand (36) werkte ruim twaalf jaar bij multimerk- en outlet dealerorganisaties en was actief in sales-, brand-, marketing- en vestigingsmanagement. Frans in ’t Veld (60) deed bij Door trainingen ervaring op als trainer en begeleider en was zelfstandig consultant voor onder meer KPMG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding