Lonneke op cover AutoMasterBabes 2008

Naast de Pirelli-kalender verscheen deze maand ook de AutoMasterBabes 2008. Het grote verschil zit vooral in de oplage. Pirelli: honderd stuks, AutoMasterBabes tienduizend.

Covergirl Lonneke (25) is back office-medewerker van autotechnisch vertaalbureau WK Automotive. Haar leidinggevende informeerde haar over het initiatief van AutoMaster. Op de website meldde zich 187 dames die wilden meedoen. Fred Kamphuis, directeur marketing van Kühne Automotive, vindt het initiatief een succes. "Dat bleek wel uit de grote aantallen bezoeken en stemmen die we de afgelopen maanden hebben geregistreerd.” Twaalf winnaressen werden uitgenodigd voor de fotoshoot, begin november. Onder leiding van fotograaf Elmar Krop en een team van stylisten en visagisten werden ze omgetoverd tot echte ‘babes’. “Ondanks de bittere kou en de vele regen- en hagelbuien is het een schitterende en sfeervolle kalender te noemen, die werkelijk overal opgehangen kan én mag worden”, aldus Kamphuis. Bovenop de prijzen die alle twaalf dames ontvingen, mag Lonneke als covermodel ook een jaar lang gratis rondrijden in een AutoMaster-leenauto. Bovendien krijgt ze een eigen website. De AutoMasterBabes kalender 2008 is te bestellen via http://www.automasterbabes.nl/automasterbabes_2008/bestel_nu_de_kalender_2008/20/55 .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lonneke op cover AutoMasterBabes 2008 - Automobielmanagement.nl

Lonneke op cover AutoMasterBabes 2008

Naast de Pirelli-kalender verscheen deze maand ook de AutoMasterBabes 2008. Het grote verschil zit vooral in de oplage. Pirelli: honderd stuks, AutoMasterBabes tienduizend.

Covergirl Lonneke (25) is back office-medewerker van autotechnisch vertaalbureau WK Automotive. Haar leidinggevende informeerde haar over het initiatief van AutoMaster. Op de website meldde zich 187 dames die wilden meedoen. Fred Kamphuis, directeur marketing van Kühne Automotive, vindt het initiatief een succes. "Dat bleek wel uit de grote aantallen bezoeken en stemmen die we de afgelopen maanden hebben geregistreerd.” Twaalf winnaressen werden uitgenodigd voor de fotoshoot, begin november. Onder leiding van fotograaf Elmar Krop en een team van stylisten en visagisten werden ze omgetoverd tot echte ‘babes’. “Ondanks de bittere kou en de vele regen- en hagelbuien is het een schitterende en sfeervolle kalender te noemen, die werkelijk overal opgehangen kan én mag worden”, aldus Kamphuis. Bovenop de prijzen die alle twaalf dames ontvingen, mag Lonneke als covermodel ook een jaar lang gratis rondrijden in een AutoMaster-leenauto. Bovendien krijgt ze een eigen website. De AutoMasterBabes kalender 2008 is te bestellen via http://www.automasterbabes.nl/automasterbabes_2008/bestel_nu_de_kalender_2008/20/55 .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding