Lifestyle van Alfa

Alfa Romeo introduceert zijn eigen kleding- en merchandisinglijn, verkrijgbaar bij de dealer.

Er zou namelijk een toenemende vraag zijn naar lifestyle artikelen die verbonden zijn aan het merk. De nieuwe producten (herenhorloges, stropdassen, riemen, jas, cap, polo en fleecejack) “maken het mogelijk het merk Alfa Romeo nog intenser te beleven”, aldus het persbericht. Geïnteresseerden kunnen de artikelen ook bekijken op www.accessoires-alfaromeo.nl . In de nabije toekomst wordt de site uitgebreid met een accessoireslijn voor de verschillende Alfa Romeo-modellen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lifestyle van Alfa - Automobielmanagement.nl

Lifestyle van Alfa

Alfa Romeo introduceert zijn eigen kleding- en merchandisinglijn, verkrijgbaar bij de dealer.

Er zou namelijk een toenemende vraag zijn naar lifestyle artikelen die verbonden zijn aan het merk. De nieuwe producten (herenhorloges, stropdassen, riemen, jas, cap, polo en fleecejack) “maken het mogelijk het merk Alfa Romeo nog intenser te beleven”, aldus het persbericht. Geïnteresseerden kunnen de artikelen ook bekijken op www.accessoires-alfaromeo.nl . In de nabije toekomst wordt de site uitgebreid met een accessoireslijn voor de verschillende Alfa Romeo-modellen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding