Land Rover stopt sponsoring toerfietsen

Land Rover Nederland stopt met sponsoring van de Nederlandse Toer Fiets Unie.

De auto-importeur gaat de komende jaren maatschappelijke organisaties ondersteunen, zoals Drive Against Malaria. Die zouden dichter bij de doelgroepen van het merk staan. Land Rover Nederland was sinds begin 2005 sponsor van de NTFU. Rode draad daarbij was het promoten van verantwoord recreatief mountainbiken en het professionaliseren van de organisatie van veldtoertochten. Deze policy kwam onder meer tot uitdrukking in opleidingsprogramma’s, aangescherpte gedragscodes en clinics over veiligheid en verantwoord omgaan met natuur en omgeving. Daarnaast was de naam Land Rover verbonden aan grote veldtoertochten en challenges in Nederland. Ook werden bij evenementen Land Rovers ingezet voor service en hulpverlening. De importeur zegt tevreden terug te kijken op de afgelopen sponsorperiode en spreekt van “een voor beide partijen geslaagde overeenkomst”.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Land Rover stopt sponsoring toerfietsen - Automobielmanagement.nl

Land Rover stopt sponsoring toerfietsen

Land Rover Nederland stopt met sponsoring van de Nederlandse Toer Fiets Unie.

De auto-importeur gaat de komende jaren maatschappelijke organisaties ondersteunen, zoals Drive Against Malaria. Die zouden dichter bij de doelgroepen van het merk staan. Land Rover Nederland was sinds begin 2005 sponsor van de NTFU. Rode draad daarbij was het promoten van verantwoord recreatief mountainbiken en het professionaliseren van de organisatie van veldtoertochten. Deze policy kwam onder meer tot uitdrukking in opleidingsprogramma’s, aangescherpte gedragscodes en clinics over veiligheid en verantwoord omgaan met natuur en omgeving. Daarnaast was de naam Land Rover verbonden aan grote veldtoertochten en challenges in Nederland. Ook werden bij evenementen Land Rovers ingezet voor service en hulpverlening. De importeur zegt tevreden terug te kijken op de afgelopen sponsorperiode en spreekt van “een voor beide partijen geslaagde overeenkomst”.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding