Auto Peter R. te koop bij Ekris in Duiven

De Range Rover waarin Joran van der Sloot zijn bekentenis heeft afgelegd, staat te koop bij Ekris Exclusief in Duiven. De vraagprijs is 63.900 euro, meldt Omroep Gelderland.

Zoals gisteravond te zien was bij SBS6, ging de twintigjarige Arnhemmer tijdens ritjes in de auto in op de laatste uren van Natalee Holloway. Ook vertelde hij hoe haar lichaam op zee werd gedumpt. De vol verborgen beeld- en geluidsapparatuur gepropte Range Rover werd bestuurd door Jorans toenmalige vriend Patrick van der Eem. De uitlatingen van Joran werden onderweg opgenomen. Peter R. de Vries had de wagen geleend van Ekris Exclusief. Het bedrijf zou geen idee hebben gehad waarvoor de wagen werd ingezet. Naar aanleiding van de uitzending kreeg Ekris Exclusief de dag erna “een heel mediacircus” over zich heen, aldus een medewerkster van het bedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Auto Peter R. te koop bij Ekris in Duiven - Automobielmanagement.nl

Auto Peter R. te koop bij Ekris in Duiven

De Range Rover waarin Joran van der Sloot zijn bekentenis heeft afgelegd, staat te koop bij Ekris Exclusief in Duiven. De vraagprijs is 63.900 euro, meldt Omroep Gelderland.

Zoals gisteravond te zien was bij SBS6, ging de twintigjarige Arnhemmer tijdens ritjes in de auto in op de laatste uren van Natalee Holloway. Ook vertelde hij hoe haar lichaam op zee werd gedumpt. De vol verborgen beeld- en geluidsapparatuur gepropte Range Rover werd bestuurd door Jorans toenmalige vriend Patrick van der Eem. De uitlatingen van Joran werden onderweg opgenomen. Peter R. de Vries had de wagen geleend van Ekris Exclusief. Het bedrijf zou geen idee hebben gehad waarvoor de wagen werd ingezet. Naar aanleiding van de uitzending kreeg Ekris Exclusief de dag erna “een heel mediacircus” over zich heen, aldus een medewerkster van het bedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding