Lexus kunst weer naar Milan Design Week

Lexus komt opnieuw naar de Milan Design Week met de kunsttentoonstelling Lexus L-finesse ‘elastic diamond’.

Net zoals voorgaande jaren is het een combinatie van de Lexus L-finesse-designfilosofie en het allerbeste op het gebied van moderne kunst en designelementen uit Japan. De tentoonstelling zal van 16 t/m 20 april plaatsvinden in de kunstgalerij Museo della Permanente in Milaan en is onderdeel van de Salone del Mobile di Milano, de grootste designtentoonstelling ter wereld. Op de tentoonstelling is ook een studiemodel te zien dat is gebaseerd op de Lexus LF-Xh Hybrid SUV concept car, die op de Tokyo Motor Show 2007 is onthuld. Ook is de kunststoel ‘diamond chair’ te zien, die met behulp van zeer geavanceerde technologie is vormgegeven en speciaal voor Lexus is ontwikkeld. Omdat het uitdragen van de L-finesse-boodschap via verschillende kunstenaars en werkterreinen innovatie oplevert die stereotypen te boven gaat, neemt Lexus al sinds 2005 deel aan de Milan Design Week.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lexus kunst weer naar Milan Design Week - Automobielmanagement.nl

Lexus kunst weer naar Milan Design Week

Lexus komt opnieuw naar de Milan Design Week met de kunsttentoonstelling Lexus L-finesse ‘elastic diamond’.

Net zoals voorgaande jaren is het een combinatie van de Lexus L-finesse-designfilosofie en het allerbeste op het gebied van moderne kunst en designelementen uit Japan. De tentoonstelling zal van 16 t/m 20 april plaatsvinden in de kunstgalerij Museo della Permanente in Milaan en is onderdeel van de Salone del Mobile di Milano, de grootste designtentoonstelling ter wereld. Op de tentoonstelling is ook een studiemodel te zien dat is gebaseerd op de Lexus LF-Xh Hybrid SUV concept car, die op de Tokyo Motor Show 2007 is onthuld. Ook is de kunststoel ‘diamond chair’ te zien, die met behulp van zeer geavanceerde technologie is vormgegeven en speciaal voor Lexus is ontwikkeld. Omdat het uitdragen van de L-finesse-boodschap via verschillende kunstenaars en werkterreinen innovatie oplevert die stereotypen te boven gaat, neemt Lexus al sinds 2005 deel aan de Milan Design Week.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding