Per 1 maart is hij benoemd tot directeur van De Tamboer in Hoogeveen, een bekend theater annex congrescentrum. Van Leeuwen is sinds 2002 werkzaam bij Auto Trader. In die periode heeft hij het commerciële beleid vorm gegeven. Van Leeuwen woont al enige tijd in Drenthe en zegt in zijn nieuwe functie zijn hobby om te kunnen vormen tot zijn werk. Ook de toenemende filedruk was een doorslaggevende factor bij de beslissing. Hij zegt met plezier terug te blikken op de jaren bij Auto Trader en met name “de enorme omslag van uitgeverij naar online business . " Overigens zal Van Leeuwen nog tot het eind van de zomer één dag in de week werkzaam blijven voor Auto Trader. Op die manier kan hij alle lopende zaken overdragen en de invulling van het commerciële beleid bij Auto Trader in de nieuwe situatie vormgeven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding