Aanmeldingen Autotechnicus-verkiezing bijna verdubbeld

Voor de verkiezing Autotechnicus van het Jaar 2008 hebben zich 88 technici aangemeld, bijna twee keer zoveel als in 2006.

Zij buigen zich op woensdag 12 maart in de voorronde over de theorietoets. Daarmee proberen ze niet alleen een plaats in de halve finale te veroveren, maar kunnen ze ook twee BKS-certificaten verdienen. De voorronde vindt plaats bij de vijf Regionale Praktijk Centra van Innovam in Best, Dordrecht, Nieuwegein, Zaandam en Zwolle. De toets bevat vragen over alle facetten van het vak, waaronder communicatie, veiligheid en autotechniek. In de voorronde zijn twee BKS-toetsen opgenomen. De beste tien gaan door naar de halve finale (19 april, Innovam Nieuwegein), waarbij de praktijk centraal staat. Van hen komen de vijf besten in finale op 30 mei tijdens de Relatiedagen van Innovam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Aanmeldingen Autotechnicus-verkiezing bijna verdubbeld - Automobielmanagement.nl

Aanmeldingen Autotechnicus-verkiezing bijna verdubbeld

Voor de verkiezing Autotechnicus van het Jaar 2008 hebben zich 88 technici aangemeld, bijna twee keer zoveel als in 2006.

Zij buigen zich op woensdag 12 maart in de voorronde over de theorietoets. Daarmee proberen ze niet alleen een plaats in de halve finale te veroveren, maar kunnen ze ook twee BKS-certificaten verdienen. De voorronde vindt plaats bij de vijf Regionale Praktijk Centra van Innovam in Best, Dordrecht, Nieuwegein, Zaandam en Zwolle. De toets bevat vragen over alle facetten van het vak, waaronder communicatie, veiligheid en autotechniek. In de voorronde zijn twee BKS-toetsen opgenomen. De beste tien gaan door naar de halve finale (19 april, Innovam Nieuwegein), waarbij de praktijk centraal staat. Van hen komen de vijf besten in finale op 30 mei tijdens de Relatiedagen van Innovam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding