Persdag Salon van Genève druk als altijd

Op 4 en 5 maart waren de poorten in de Geneefse Palexpo open voor de pers. Het was weer dringen geblazen.

De persdagen van de jaarlijks terugkerende Zwitserse autoshow zijn om vier redenen interessant. Ten eerste staat alles op een relatief kleine oppervlakte, ten tweede zijn er veel primeurs, ten derde ziet het zwart van de hotemetotems en ten vierde kijkt men daar aan het Lac Leman niet op een meisje meer of minder om de boel op te vrolijken. Klik hier voor een fotoimpressie. Meer over de salon in AM nummer 5 van 14 maart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Persdag Salon van Genève druk als altijd - Automobielmanagement.nl

Persdag Salon van Genève druk als altijd

Op 4 en 5 maart waren de poorten in de Geneefse Palexpo open voor de pers. Het was weer dringen geblazen.

De persdagen van de jaarlijks terugkerende Zwitserse autoshow zijn om vier redenen interessant. Ten eerste staat alles op een relatief kleine oppervlakte, ten tweede zijn er veel primeurs, ten derde ziet het zwart van de hotemetotems en ten vierde kijkt men daar aan het Lac Leman niet op een meisje meer of minder om de boel op te vrolijken. Klik hier voor een fotoimpressie. Meer over de salon in AM nummer 5 van 14 maart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding