Zesduizend VW's voor Olympische Spelen

De VW-Groep is deze zomer hoofdsponsor van de Olympische Spelen in Beijing en stelt de organisatoren in dat kader zesduizend wagens ter beschikking.

Het gaat om 4.350 Volkswagens, 650 Skoda's en duizend Audi's. Tijdens de Spelen zelf kan VW in een eigen paviljoen op het Olympische terrein ook een eigen Showcase presenteren. De Olympische Spelen in de Chinese hoofdstad worden gehouden van 8 tot 24 augustus aanstaande. De VW Groep ziet de sponsoring als 'strategische bouwsteen' voor het verder versterken van haar positie op de belangrijkste markt van Azie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zesduizend VW's voor Olympische Spelen - Automobielmanagement.nl

Zesduizend VW's voor Olympische Spelen

De VW-Groep is deze zomer hoofdsponsor van de Olympische Spelen in Beijing en stelt de organisatoren in dat kader zesduizend wagens ter beschikking.

Het gaat om 4.350 Volkswagens, 650 Skoda's en duizend Audi's. Tijdens de Spelen zelf kan VW in een eigen paviljoen op het Olympische terrein ook een eigen Showcase presenteren. De Olympische Spelen in de Chinese hoofdstad worden gehouden van 8 tot 24 augustus aanstaande. De VW Groep ziet de sponsoring als 'strategische bouwsteen' voor het verder versterken van haar positie op de belangrijkste markt van Azie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding