Beurs Gorinchem opent met 4370 bezoekers

De eerste dag van Autoprof/Schadeherstel in Gorinchem heeft gisteren 4370 bezoekers getrokken.

Dat zijn er beduidend meer dan vorig jaar, toen 2905 mensen afkwamen op de openingsdag. Organisator Lauris Bonthond is dan ook in zijn nopjes met de opkomst, die slechts een neuslengte achterbleef bij ‘grote broer’ Autoprof/Schadeherstel Hardenberg (4469 man op de eerste beursdag). De Evenementenhal in Gorinchem’ is nog vandaag en vrijdag te bezoeken, beide dagen van 15.00 tot 22.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Beurs Gorinchem opent met 4370 bezoekers - Automobielmanagement.nl

Beurs Gorinchem opent met 4370 bezoekers

De eerste dag van Autoprof/Schadeherstel in Gorinchem heeft gisteren 4370 bezoekers getrokken.

Dat zijn er beduidend meer dan vorig jaar, toen 2905 mensen afkwamen op de openingsdag. Organisator Lauris Bonthond is dan ook in zijn nopjes met de opkomst, die slechts een neuslengte achterbleef bij ‘grote broer’ Autoprof/Schadeherstel Hardenberg (4469 man op de eerste beursdag). De Evenementenhal in Gorinchem’ is nog vandaag en vrijdag te bezoeken, beide dagen van 15.00 tot 22.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding