Webshop met kleding bij Scania

Scania heeft een webshop geopend met een ruime keuze aan ‘unieke’ Scania kleding: Scania Truck Gear.

Het gaat om stoere, comfortabele, modieuze kleding die uitermate draagbaar is tijdens actieve bezigheden, aldus de truckbouwer. De collectie bestaat uit zowel een heren- als een dameslijn . Scania Truck Gear is het resultaat is van een tweejarige samenwerking tussen beroepsdeskundigen en ontwerpers. De collectie is ontworpen met een focus op duurzaamheid. Kleding van Scania biedt uitkomst voor mensen die werkzaam zijn in sectoren waarbij kleding onderhevig is aan slijtage zoals bijvoorbeeld in de transport, bouw of tuinderij. Daarnaast is de kleding buitengewoon geschikt voor mensen die in hun vrije tijd actief bezig zijn. De collectie bestaat uit jacks, sweaters, shirts & poloshirts, t-shirts & longsleeves, broeken, schoenen en accessoires zoals handschoenen en een zonnebri. De kleding is ontworpen om met elkaar te worden gecombineerd. Scania’s Truck Gear is te bekijken en verkrijgbaar via de webshop van Scania http://www.scania.nl/webshop/ . Daarnaast is de kleding ook te verkrijgen bij de verschillende Scania vestigingen in Nederland. De vestigingen in Zwolle, Den Haag en Venlo tonen de complete collectie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Webshop met kleding bij Scania - Automobielmanagement.nl

Webshop met kleding bij Scania

Scania heeft een webshop geopend met een ruime keuze aan ‘unieke’ Scania kleding: Scania Truck Gear.

Het gaat om stoere, comfortabele, modieuze kleding die uitermate draagbaar is tijdens actieve bezigheden, aldus de truckbouwer. De collectie bestaat uit zowel een heren- als een dameslijn . Scania Truck Gear is het resultaat is van een tweejarige samenwerking tussen beroepsdeskundigen en ontwerpers. De collectie is ontworpen met een focus op duurzaamheid. Kleding van Scania biedt uitkomst voor mensen die werkzaam zijn in sectoren waarbij kleding onderhevig is aan slijtage zoals bijvoorbeeld in de transport, bouw of tuinderij. Daarnaast is de kleding buitengewoon geschikt voor mensen die in hun vrije tijd actief bezig zijn. De collectie bestaat uit jacks, sweaters, shirts & poloshirts, t-shirts & longsleeves, broeken, schoenen en accessoires zoals handschoenen en een zonnebri. De kleding is ontworpen om met elkaar te worden gecombineerd. Scania’s Truck Gear is te bekijken en verkrijgbaar via de webshop van Scania http://www.scania.nl/webshop/ . Daarnaast is de kleding ook te verkrijgen bij de verschillende Scania vestigingen in Nederland. De vestigingen in Zwolle, Den Haag en Venlo tonen de complete collectie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding