VW Kever met huid en haar opgevreten

Ook in de autobranche zie je het vaak bij bedrijven dat de parkeerplaatsen dichtbij de ingang zijn gereserveerd voor de directie. Niet parkeren dus!

Niet erg klantgericht dus, in ieder geval niet het parkeerbeleid. En waar dit toe leidt, is te zien op een filmpje op Live Leak, een soort alternatieve YouTube. Een kever die blijkbaar echt niet op de directieplaats mocht staan, wordt binnen twee minuten vernietigd in een mobiele shredder.   Alleen voor niet-gevoelige kijkers boven de 18 te zien op Live Leak.   http://www.liveleak.com/view?i=009_1188000779

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VW Kever met huid en haar opgevreten - Automobielmanagement.nl

VW Kever met huid en haar opgevreten

Ook in de autobranche zie je het vaak bij bedrijven dat de parkeerplaatsen dichtbij de ingang zijn gereserveerd voor de directie. Niet parkeren dus!

Niet erg klantgericht dus, in ieder geval niet het parkeerbeleid. En waar dit toe leidt, is te zien op een filmpje op Live Leak, een soort alternatieve YouTube. Een kever die blijkbaar echt niet op de directieplaats mocht staan, wordt binnen twee minuten vernietigd in een mobiele shredder.   Alleen voor niet-gevoelige kijkers boven de 18 te zien op Live Leak.   http://www.liveleak.com/view?i=009_1188000779

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding