De Ka-kunstedities in gelimiteerde oplage gaan gepaard met een kunstwerk van een bekende kunstenaar. Dit kunstwerk, door Harpenau ‘Kaatje’genoemd, wordt door de kunstenaar overhandigd aan de eigenaren van de exclusieve Ford Ka tijdens een feestje. Sinds de introductie van de Ka in 1997 zijn er elf kunstedities gemaakt. Met ruim negentig duizend verkochte Fords Ka in Nederland is de Ka een bestseller. Van die Ka’s waren er twaalfduizend speciale edities. Corneille, Ans Markus, Jan Cremer, Karel Appel, Frans Molenaar en Kees Verkade maakten daar de kunst bij.

De Ka 12th Edition, nu te koop, heeft beige leren bekleding, airconditioning, radio/cd-speler, en voorruitverwarming. De Ka 12th Edition kost elf duizend euro en de kopers ontvangen het in gelimiteerde oplage geproduceerde kunstwerk van kunstenares Harpenau. Patty Harpenau (Amsterdam, 1959) is naast kunstenares coach en auteur van boeken over gezondheid, voeding en zelfontwikkeling. Ook geeft zij trainingen en workshops voor particulieren en het bedrijfsleven. Over het kunstwerk zegt zij: ‘Het schilderij Kaatje is net zoals de auto: ondeugend en toch betrouwbaar.’

 

www.kunstmeteengroteka.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding