Burton Car Company, ook een van de grootste Citroën 2CV-shops ter wereld, is opgericht door de broers Iwan en Dimitri Göbel. Zij begonnen in 1993 met Duckhunt. In het jaar 2000 heeft Dimitri de Burton ontworpen en is de naam veranderd in Burton Car Company. Iwan is in 2005 verkozen tot honderd procent beste ondernemer van Nederland en is lid van Speakers Academy.

 

De High Growth Awards 2008 is de verkiezing voor de best en snelst groeiende bedrijven in de zes regio’s van Nederland. Deelnemende bedrijven zijn beoordeeld op hun omzetgroei in de afgelopen drie jaar maar ook op de kwaliteit van de groei. Zowel een regionale als een landelijke jury, gevormd door ondernemers en deskundigen op het gebied van groei, beoordeelde de bedrijven op zes criteria: absolute groei, voorbeeldfunctie, groei als onderdeel van de strategie, het profiel van de ondernemer, financiële gezondheid en het toekomstperspectief.

 

Op 18 november zijn de winnaars bekendgemaakt in Hotel-Theater Figi te Zeist.

De uitreiking van de High Growth Awards is een jaarlijks terugkerend initiatief van Port4Growth, een door groeiondernemers opgericht, onafhankelijk platform voor groeiende bedrijven, in samenwerking met zijn partners PricewaterhouseCoopers, Rabobank en bizz.

Zie: www.highgrowthawards.nl

 

Zie ook: Mercedes-Benz Dutch Fashion Award