DAF Trucks heeft donderdag 20 november aangegeven af te zien van deelname aan The European Road Transport Show 2009 (TERTS).  De beurs wordt gehouden van 29 oktober tot en met 5 november 2009 in Amsterdam RAI.

 

Beursmanager Fernand Molenschot: "Wij vinden het natuurlijk erg jammer dat DAF Trucks op de beursvloer ontbreekt. Als beursorganisatie onderkennen wij als geen ander de economische situatie in de transportsector. Uiteraard willen wij ook in mindere tijden onze platformfunctie voor de branche blijven vervullen. Wij hebben dan ook intensief contact met de diverse fabrikanten en deelnemers om een bij deze tijd passend beursconcept aan te bieden. Daarmee verwachten wij in oktober 2009 een aantrekkelijk evenement te kunnen neerzetten."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding