De circuitsponsoring is promotie voor de gewone pechhulp. ‘Zonder gedreven vakmensen met de juiste apparatuur komt zowel een coureur als een gewone automobilist nergens. Vandaar dat wij de pits van Circuit Park Zandvoort hiervoor graag als uithangbord gebruiken’, verklaart manager marketing & communicatie Dylan Weggeman van Bovag. ‘De overeenkomst met Zandvoort is een logisch uitvloeisel van de communicatiestrategie waarmee wij het merk Bovag een stap verder willen brengen’, aldus de communicatiemanager. ‘Een massamediale aanpak zoals televisiespotjes is in het recente verleden heel geschikt gebleken om één specifiek item onder de aandacht te brengen, zoals garantie.’
Bovag heeft ook sponsorovereenkomsten met Dakarsport, Leontien’s Ladies Ride en Bavaria City Racing.

 

Zie ook: Autofit-bedrijven bieden Bovag pechhulp aan