Nadat in de beginjaren zestig de allereerste Ferrari naar Hong Kong werd verscheept, werd nu, 45 jaar later, de nieuwe 612 Scaglietti aan zijn nieuwe eigenaar Didier Li overhandigd. Die had de auto vorig jaar speciaal daarvoor besteld.
De overhandiging van de auto vond plaats op een geheel unieke wijze. Waarschijnlijk voor de allereerste keer ooit voor een auto-onderneming werd de auto aan zijn nieuwe eigenaar afgeleverd in Victoria Harbour aan boord van de Huan, een historisch Chinees schip. Huan is een kenmerkend symbool van de geschiedenis van Hong Kong en contrasteerde prachtig tegen de moderne skyline van Hong Kong. Samen zorgden ze voor een extra spectaculaire en exclusieve ceremonie voor de overhandiging van de duizendste auto van Ferrari in één van de oudste markten in Azië.
In 2008 verkocht Ferrari in Hong Kong 115 auto’s en 1089 auto’s in de totale regio. Japan blijft daar de belangrijkste markt voor Ferrari met 433 auto’s in 2008, een toename van vijftien procent. Datzelfde jaar werden voor het eerst ruim tweehonderd auto afgeleverd in China, een stijging van twintig procent ten opzichte van 2007 naar een totaal van 212.