Op de veiling van 18 april worden zeker 175 klassiekers ingebracht. Het aanbod is bijzonder breed en de geschatte waarde van de auto’s varieert van enkele duizenden tot meer dan honderdduizend euro. De kavellijst van de veiling staat op de website http://www.bca-autoveiling.nl/.

Alle kavels kunnen op de dag van de veiling worden bekeken in de veilinghal in Barneveld. Vanaf 9.00 uur is het terrein open voor geïnteresseerden. Om 12.00 uur gaat de veiling van start. De toegang en parkeerruimte is gratis.

Met minimaal 150 autoveilingen per jaar is BCA Autoveiling in Barneveld een belangrijke speler op het gebied van ‘remarketing’ van gebruikte auto’s. BCA veilt auto’s en bijzondere voertuigen in opdracht van onder meer verzamelaars, merkdealers, vakgarages, overheidsinstanties, leasemaatschappijen en andere financiële instellingen.

In 2008 wisselden zo’n vijftienduizend auto’s van eigenaar op de Barneveldse veiling. BCA verwacht dat dit aantal zal stijgen, dankzij de online koppeling tussen alle BCA-veilingen in Europa. Deze koppeling houdt in dat ook vanuit andere landen online geboden kan worden op de auto’s die in Nederland onder de hamer komen. BCA heeft vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding